ØNSK DEG ET INNLEGGMYE SPENNENDE REKLAME Å VELGE I

De siste månedene har biblioteket hatt voksesmerter. I særklasse er samlingen med reklame og produktkataloger som nylig ble innkjøpt. Variasjonen er meget stor og spenner fra belysning til linoleum. Helt spesielt er materialet fra Trio og Ving (Wilhelm Rosenvinge).

Reklame for Bjørn A. Larsens dørvrider i det syntetiske materialet «Delrin». Produsert av Trio.

Å kjøpe gammel reklame og litteratur er selvfølgelig kostbart. Bare sist uke svidde jeg av mer enn 5 000 kroner. Men nå er det slik at når muligheten bys er det viktig å slå til. Arbeidet med å sortere og strukturere materialet har så vidt begynt, med følgen at kontoret tidvis er kaotisk.

Trykksak med modeller presentert av Porsgrunds Porselænsfabrik under Triennale di Milano 1960. (Foto: Mats Linder)

Så til overskriften. Nå har jeg plukket ut en del snadder som jeg tenker at dere kan velge hva som skal skannes og legges ut på nettsiden om kort tid. Her er det for eksempel en fantastisk katalog fra danske Fog & Mørup og en sjelden brosjyre fra Hove Møbler med uvanlige Hans Brattrud modeller. Eller hva med dødstøffe møbler fra Asko. Valget er ditt. Skriv ditt ønske i kommentarfeltet, så kanskje du blir den heldige som får ønsket oppfylt.

Sjelden brosjyre med Hans J. Wegner stoler. (Foto: Mats Linder)

Hvis du har lyst å bidra til dette formidlingsarbeidet er det lov å overføre noen kroner via Vipps eller vanlig konto.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819