P.I. LANGLO´S KURVMØBELFABRIKKUTROLIG PRODUKTKATALOG FRA 1930

Før sommeren utfordret vi norske museer om å dele noe av sitt arkivmateriale på matslinder.no slik at flere får ta del av museenes skjulte skatter. Norsk Møbelfaglig Senter i Sykkylven hev seg på oppgaven med glede.

Denne gang så har museets Kjetil Tandstad virkelig fått fart på sakene og skannet en helt utrolig produktkatalog fra P.I. Langlo´s Kurvmøbelfabrikk fra 1930. Det er i underkant av 70 illustrasjoner. I tillegg er det prisliste fra tiden.

Vi kunne godt skrevet mer om P.I. Langlo i denne omgang, men vi tar det senere. Nå er det bare å slå seg ned i godstolen og la seg forføres og overraskes av hva den fremste møbelfabrikken på Vestlandet produserte i mellomkrigstiden. matslinder.no og våre lesere vil rette et stort takk til Kjetil Tandstad og Norsk Møbelfaglig Senter som igjen viser slik sjenerøsitet.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819