RASTAD & RELLINGSENGER FOR GUSTAV BAHUS

Senger er nærmest et ikke-tema i designhistorien. Hvorfor blir et så viktig møbel nonchalert. Vi gjør vårt for å vekke interessen til livet.

Samarbeidet mellom Rastad & Relling Tegnekontor og Gustav Bahus Eftf. førte til en mange designklassikere. I første rekke står Bambi-serien, Sigurd Resells Cirkel som senere ble overdratt til Møre Lenestolfabrikk og selvfølgelig Fredrik Kaysers Krysset. 

I denne trykksaken blir vi kjent med senger i T.V.-serien. Serien er i dag dessverre bortglemt. Annet reklamemateriale og originale fotografier viser at sengene var skapt over et system der ulike komponenter på enkelt kunne varieres på en rekke måter.

Så en rar ting. Hvorfor i all verden ble en stol fra Bambi-serien brukt som omslag. Vi bare lurer…


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819