GUSTAV BAHUS OG RASTAD & RELLINGEN VANVITTIG BRA PRODUKTKATALOG MED BAMBI-SERIEN

Har du noen ganger lurt på hva som er hva av modeller i Gustav Bahus Bambi-serie? Da trenger du ikke å tenke så mye mer på det. Her er de aller fleste modellene. Bambi ble for øvrig tegnet av Rastad & Relling Tegnekontor.

Katalogen er udatert, men vi må anta at den ble trykket i 1961 i anledning utstillingen på Kunstindustrimuseet i Oslo, som var viet samarbeidet Gustav Bahus og Rastad & Relling. Kan i en bisetning røpe at det fortsatt er eksemplarer igjen av boken om Rastad & Relling Tegnekontor som undertegnet skrevet.

Dette innlegget ble for øvrig stemt frem av dere følgere av matslinder.no Kan også opplyse om at det var et vanskelig valg for meg å tilby dere muligheten å stemme på denne sjeldne lekkerbisken. Håper dere er fornøyde med valget.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819