NORDISK SOLARTRE SMÅ REKLAMER

Endelig begynner det å skje ting i dansk belysningsdesign. Det er ikke bare navn som Piet Hein, Poul Henningsen og Arne Jacobsen som det snakkes om.

De siste årene har alt flere fått opp øynene for Svend Middelboe, Jo Hammerborg, Bent Karlby, Hans Due og selvfølgelig Jørn Utzon. Flere lamper er også kommet i nyproduksjon, deriblant Hammerborgs pendellampe Orient som produseres av Lightyears siden 2013. Dessverre er det skjær i sjøen. Piratprodusenten VOGA produserer siden kort tid også Orient, men til en langt lavere pris.

I dette innlegget er det en rekke lamper som danskene og andre internasjonale aktører ikke helt har kjennskap til. Så det blir spennende å se hvordan det blir mottatt. Ved en senere anledning kommer ytterligere Nordisk Solar produkter. Da blir det fyldigere informasjon om modellnavn og designerne bak lampene.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697Kontonummer: 6105 06 71819