WILKENSPRODUKTBROSJYRE

Er man på jakt etter bestikk så er det mye å velge i. Men skal man kjøpe kvalitet uten å bruke alt for mye penger så er det lurt å kjøpe fra produsenter som ikke alle andre jakter på. Da kan M. H. Wilkens & Söhne vare et alternativ.

At Tyskland på mange måter har vært en førende designnasjon når det kommer til produkter i metall er det lite tvil om. Vi kan se på våpen og rustninger laget mange hundre år tilbake i tid. Eller stålprodukter fra Solingen som oversvømte markedet fra andre halvdel av 1800-tallet. Og all spennende design fra Bauhaus. I denne brosjyren er det bestikk i stål, plett og sølv. Jeg vil fremheve Carrée i et nok så tidløst design. Hvem som formgitt bestikket er det dessverre ingen opplysninger om.

I feriene og innimellom ellers så publiseres flere ikke-skandinaviske innlegg. Det skyldes helt enkelt at jeg synes det er gøy å vise andre deler av samlingen. Og ikke minst sette skandinavisk design i en internasjonal sammenheng.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697