SARREGUEMINESPRODUKTKATALOG

I ferien pleier jeg innimellom vise produktkataloger og trykksaker som ikke er skandinaviske. Det skyldes at jeg har nok så mye av slik. Da passer det meg å vise det under sommermånedene.

For kort tid siden kjøpte jeg arkivet etter forretningen Andreas Moe i Trondheim. Det er svært omfattende og inneholder mange titusener sider arkivmateriale, som korrespondanse, kvitteringer, fakturaer og mye annet. Det er også en del internasjonale kataloger og trykksaker. Det er fordi Andreas Moe var forhandler for flere utenlandske produsenter. En av disse var Sarreguemines.

I dette innlegget blir du kjent med den helt utrolige variasjonen av dekorer som ble brukt på en type bolle og en type fat. Om du er personen som liker å samle på dekorer kan denne oversikten være av stor nytte og nøye.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697