HADELAND GLASSVERKREKLAME FOR VINGLASS 1994

For den som samler på Hadeland vinglass er denne relativt nye produktkatalogen en gullgruve. Over store sider kan vi meske oss blant ekte norsk håndlaget glass.

I produktkatalogen finner vi flere av Hadeland Glassverks klassikere, men også mindre kjente modeller. De fleste kjenner vinserviser som Finn, Marie, Surf og Tangen. I det «ukjente» sjiktet har vi for eksempel Olympia og Høvding. Førstnevnte av de to ble valgt som lisensprodukt til de XVII olympiske vinterleker på Lillehammer 1994.

Blant designerne er Willy Johansson den mest kjente. Men det er også et knippe av andre meget habile utøvere. Som Edla Freij, Kari Ulleberg, Mette von Hanno, Maud Gjeruldsen Bugge, Gro Bergslien og Lena Hansson.

Det fine med denne katalogen er at det er en grei oversikt over vinservisenes ulike bruksområder og størrelser. Den er derfor også et ypperlig verktøy for den som ønsker komplettere sitt servise.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819