PUKEBERG PRODUKTKATALOGØNSKEINNLEGG

I anledning ønskeinnlegget sist uke var det flere som ville se på produktkataloger fra Pukeberg Glasbruk. Nathaly Galvez, Petra Synnøve Orgren, Steen Breddal, Randi Christiansen og Nina Kirkeby var heldige som fikk ønsket oppfylt.

Pukeberg Glasbruk er en av de mest kjente svenske glassprodusentene. Allikevel så har de aldri kommet på høyde med Orrefors og Kostas glassprodukter.

Dessverre er det nok så dårlig dokumentert hvem som designet hva ved Pukeberg. Hva produktene heter er også dårlig belyst. Denne katalogen er kun med opplysninger om produktenes modellnummer. Allikevel er det en brikke i puslespillet som andre kan jobbe videre med.

Ønsker alle dere ønskeinnlegg-vinnere en god dag og fortsatt flott uke.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819