MAGNOR GLASSVERKNYHETER APRIL 1963

Produktkataloger fra Magnor Glassverk er dessverre veldig vanskelig å oppdrive. Det er derfor med stor glede denne lille brosjyren nå deles. De avbildede glassene kan dateres nøyaktig da de kom for salg i april 1963.

Det er stor forskjell på de ulike varene i brosjyren. Enkelte har et eget uttrykk, mens andre oppleves som sammensatte produkter lignende mye annet som var på markedet. Vi må anta at det er grunn til å tro at sistnevnte er noe ledelsen på Magnor Glassverk utviklet sammen med deres glassblåsere.

Hvem som tegnet hva er det dessverre ikke opplyst om. Vi kan allikevel anta at Axel Mørch står bak kunstglassobjektene K-875 og K-873. Så må vi trekke frem cocktailsettet 494 som oppleves så fresh at det kunne blitt solgt i dag.

Brosjyren er skannet av Finn Fellini og utlånt av Magnor Glassverk.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819