500 000 SIDEVISNINGERMINE EGNE FAVORITTER

Så er endelig dagen kommet som jeg ventet på en stund. 500 000 sidevisninger på matslinder.no Det blir feiret på min egen måte. Ferskkvernet kaffe og en stunds refleksjon.

I løpet av to år har det blitt alt tydeligere for meg at det sjelden er en sammenheng mellom mine favorittinnlegg og de mest viste innleggene. Det er faktisk slik at de tingene som er enklest å lage er de som blir vist mest. Vi snakker om produktkataloger og annen type reklamemateriell.

Selv er jeg mer interessert i å formidle historier der jeg brukt en del tid med å samle løse tråder. Noen av det minst leste innleggene er serien om reklamens utvikling i Norge. Den opprinnelige tanken var å publisere de som artikler i et tidsskrift. Men det viste seg å være for smalt. Så en måneds arbeid gikk i vasken og ble lagt ut her – Cést la vie.

Innimellom oppstår et opplegg fra en liten ledetråd til å bli en nok så interessant fortelling. Når tilfeldighetene og skjebnen spiller på lag kommer historier som «Et nasjonalsosialistisk teppe på Nasjonalmuseet». 

Jeg setter veldig stor pris på om DU tar å leser noen av disse lite leste innleggene. Ha en riktig så fin dag. Hilsen Mats.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697


LISTE OVER MINE SYV FAVORITTER:

  1. REKLAMENS UTVIKLING I NORGE – PROPAGANDA – DEL 1

  2. JØRN UTZON OG DEN PROBLEMATISKE SJØVÆRNSPENDELEN

  3. DESIGN, KRIG OG POLITIKK – EN LØST SAMMENSATT HISTORIE

  4. ET NASJONALSOSIALISTISK TEPPE PÅ KUNSTINDUSTRIMUSEET?

  5. FOLKEOPPLYSNINGEN – SAMMEN ER VI STERKE

  6. ER DEN NORSKE KULTUREN TRUET?

  7. THORBJØRN RYGH OG «VØRTERKAKA»