BRUKSBOFEINSCHMECKER PRODUKTKATALOG FRA 1970-ÅRENE

Dette er kanskje den beste Bruksbo-katalogen som er blitt lagt ut på nettsiden. Her finner du både klassikere og mindre kjente produkter. Artig er at mange av møblene er i de for tiden mørke treslagene.

1970-årene var en tøff periode for Bruksbo. Deres samarbeidspartnere begynte å miste interessen for å delta i agentur- og salgssamarbeidet. En av grunnene var at de ikke hadde tilstrekkelig selvstyre. En ulempe med samarbeidet var at alle produkter skulle utformes av Bruksbo Tegnekontors designere. I denne perioden var det i hovedsak Torbjørn Afdal, Gunleik Svartdal og Rolf Hesland.

Blant klassikerne i katalogen kan nevnes Krobo, Conglo, Times, Scala, Hunter og Minerva. Mindre kjente er Scribo, Bjørn og Kontur. En favoritt er det elegante stuebordet Iris med bordplate i mørkt glass eller stein.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697