ØSTLANDSKE SØLV & PLETTPRODUKTKATALOG FRA 1950-ÅRENE

Har nå valgt å skanne deler av en omfangsrik produktkatalog fra Østlandske Sølv & Plett. Her finner du en blanding av stilhistoriske produkter og enkel tidstypisk design.

Det er ikke så veldig enkelt å finne informasjon om Østlandske Sølv & Plett om man ikke har gode kilder. Og det har jeg dessverre ikke. Men kan dog opplyse om at firmaet ble etablert i Oslo 1933. Det er dog uten tvil om at det må ha vært et stort firma. Når man går rundt i bruktbutikker ser man nok så ofte ting stemplet derfra.

Nå skal det innrømmes at katalogen er betraktelig mer omfangsrik enn det som deles her. Vi snakker om over hundre sider. At jeg valgt å fingerplukke skyldes at kvaliteten på varene er nok så dårlig. Det er i hovedsak kjedelige, stilhistoriske artikler.

Uansett så er det gøy å vise noe av utvalget da det er mye av det på markedet. Håper du synes det er ok at også enklere design får sin plass her på nettsiden.


©Mats Linder / matslinder.no



VIPPS: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819