IITTALAFANTASTISK PRODUKTKATALOG

Vi kan nevne Festivo, Tsaikka, Ultima Thule, Solaris og Kekkerit, som eksempel. Her finner du mange av de finske klassikerne som er så etterspurt nå.

Er du som meg glad i glasset fra Iittala så kan du nå nyte denne fantastiske produktkatalogen. Tok turen innom Antik og Brukt Centralen i Fredrikstad sist helg og var så heldig å få tak i den. Nå skal det deles hemningsløst.

Tror i grunn ikke at dette innlegget trenger en lang presentasjon. Her finner du klassikere fra Tapio Wirkkala og Timo Sarpaneva. I tillegg er det mindre kjente formgivere som Jorma Vennola og Valto Kokko. Så må vi ikke glemme den største av de alle – Alvar Aalto.

Så et lite tips til deg som er interessert i finsk glass. Det kan være lurt å legge den i bokmerkemappen slik at den alltid er tilgjengelig når du er på skattejakt.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819