INTERNATIONAL CONFORT FRA FRANKRIKE

Gleden er stor når man roter rundt i bokhyllene på biblioteket. Innimellom er det bortglemte gullkorn. Synes denne tyske produktkatalogen for franske International Confort er nydelig. Ut fra stilen så er det nærliggende å tro at katalogen er publisert en gang rundt 1970. Ønsker du vite mer om firmaet oppfordrer jeg deg til å gjøre research på egenhånd.

Denne sommeren kommer det publiseres flere ikke-skandinaviske innlegg. Det skyldes helt enkelt at jeg synes det er gøy å vise andre deler av samlingen. Og ikke minst sette skandinavisk design i en internasjonal sammenheng.

Setter pris på om du ønsker å donere en sum for videre drift av nettsiden som ikke mottar en eneste krone i offentlig støtte. Vipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819