ROSENTHAL STUDIO-LINEPRODUKTKATALOG

Tyske Rosenthal er kjent for sitt kvalitetsporselen. De har også en mer eksperimentell, men samtidig kommersiell side – Rosenthal Studio-line. Flere anerkjente kunstnere, designere og arkitekter har laget spennende produkter for bedriften.

I denne reklamekatalogen finner vi design av Bjørn Wiinblad, Tapio Wirkkala, Raymond Loewy, Max Weber og andre kjente navn. Kvaliteten på Studio-line er av høy kvalitet, både kunstnerisk og teknisk. Vi kan nesten fornemme at Porsgrunds Porselænsfabrik ved flere anledninger sett til Rosenthal.

Denne sommeren kommer det publiseres flere ikke-skandinaviske innlegg. Det skyldes helt enkelt at jeg synes det er gøy å vise andre deler av samlingen. Og ikke minst sette skandinavisk design i en internasjonal sammenheng.

Setter stor pris på om du ønsker å donere en sum for videre drift av nettsiden som ikke mottar en eneste krone i offentlig støtte. Vipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819