PLUS SMYKKER FOR NORWAY DESIGNSREKLAMEBROSJYRE FRA 1968

I anledning Norway Designs 60-årsjubileum kommer vi til å publisere flere artikler og innlegg knyttet til virksomheten. Forretningens grunnlegger Per Tannum var også involvert i PLUS. I denne reklamen blir vi bedre kjent med PLUS-smykkene for Norway Silver Designs.

På tross av at Sølvstuen på PLUS var liten hadde man en stor produksjon. I tillegg hadde man et rikelig utvalg. Antagelig mer enn 400 ulike serieproduserte modeller. Det ble også laget små serier. Men i denne reklamen fra 1968 er det kun de serieproduserte smykkene som er avbildet.

For å kunne datere PLUS-smykkene er det en liten regel som er grei å følge. Alle smykker har et H-nummer. Som for eksempel Tone Vigelands Slynge. Den har modellnummer H 8. Det er med andre ord et tidlig smykke. Selvfølgelig er det flere unntak, men disse velger jeg å ikke gå inn på nå.

Len deg heller bakover og nyt smykker signert Tone Vigeland, Anna Greta Eker, Erling Christoffersen, Odvar Pettersen og Ragnar Hansen.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819