NORSKE KUNSTHÅNDVERKERES ÅRSUTSTILLING 2016 I FREDRIKSTAD

Å gå på utstilling er befriende for kropp og sjel. Det kan fort føre tankene langt vekk fra det logiske og inn i et landskap av drømmer og ubevisste handlinger. Dagens kunsthåndverksscene er oppløst og vanskelig å definere. Det funksjonelle er byttet ut til fordel det opplevelsesbaserte, og er ofte like mye billedkunst som billedkunsten selv. Grensene har for lengst blitt oppløst.

Om du reiser til Fredrikstad og besøker Norske Kunsthåndverkeres årsutstillingØstfold Kunstsenter og Hydrogenfabrikken kan vi love at du får se noen fantastiske arbeider. Vi har valgt å gi deg et lite snikkikk. Men husk på at det er kort tid igjen til utstillingen er over. Nærmere bestemt førstkommende søndag – 16. oktober.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819