HADELAND GLASSVERKUDATERT PRODUKTKATALOG

Løgn og forbannet dikt. Det er vel egentlig det man bør kalle overskriften. Det er ikke snakk om en udatert produktkatalog. Vi snakker heller om løse ark fra to eller tre produktkataloger. Så la oss kalle dette agurknytt fra provinsen.

Uansett. Det er bedre å dele slike saker heller enn at det blir liggende i en skuff. Fordi det er ferietider så er det heller ikke tid for å gjøre heftige dypdykk i arkivene for å kartlegge dette materialet. Vi kan likevel være sikre på at kunstglasset som begynner med tallet 2 er designet av Willy Johansson, mens kunstglass med begynnertallet 7 er av Severin Brørby.

Om du er interessert i å lære deg mer om glasset fra Hadeland Glassverk så er det bare å bruke nettsidens søkefunksjon. Da kommer du finne masse spennende snacks.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697