INNLEGG 500 – TAKK FOR DONASJONERVELG ET INNLEGG

(Foto: Christine Heim)

For noen uker siden spurte jeg dere om å støtte virksomheten med donasjoner. Resultatet var overveldende. Til alle dere ønsker jeg å si tusen takk. I den anledning er det blitt en del kostbare innkjøp. De kommer porsjoneres ut etter hvert.

De siste ukene har jeg aktivt jaktet på interessante objekter. Mye er blitt funnet på svenske antikvariater. Det har i stor grad vært priskuranter og produktkataloger fra glassverk og porselensprodusenter. Noe av tanken med å kjøpe ikke-norsk materiale er å få flere utenlandske følgere til nettsiden for å indirekte få de til å interessere seg for norsk design.

Samtidig med tunge innkjøp har jeg også mottatt flere gaver i form av bøker, produktkataloger, tidsskrifter, utstillingskataloger og annet. Disse er kommet fra venner, bekjente og ukjente. Det setter jeg ufattelig stor pris på.

Da dette er innlegg 500 ønsker jeg at dere kan velge noen av de avbildede produktkatalogene til å publiseres på nettsiden. Du kan skrive ditt ønske i kommentarfeltet under innlegget.

Fordi det ikke er mulig å skrive takkmeldinger til dere som donert penger på bedrifts-Vippsen ønsker jeg å gjøre det her. Det samme gjelder dere som donert materiale. Tusen takk. Hilsen Mats.


Ellen Antikk * Hanne Husebø Hagen * Atle Kvilstad * Helga Kvilstad * Trygve Ask * Karina Øksdahl * Fredrik Temte * Richard Sørbø * Morten Dahlbak * Fredrik Delås * John Shaw * Tor-Magnus Lundeby * Källemo * Arne Revheim * Gerhard Berg * Eli Christina Toft * Ragnhild Arneberg * Erik Dreyer * Richard Brunes * Bjarne Lutro * Mette Kristiansen * Sissel Agneta Halvorsen * Nanna Prytz * Henrik Fjørtoft * Svein Tore Finstad * Gine Marit Bjørnesen Syversen * Line Aandal Røijen * Annelise Helene Grønsveen * Arvid Husdal * Kirsten Pettersen Amundsen * Eva Schjetne * Reidun Seiffert * Håkan Vik * Tone Stang Våland * Morten Zondag * Lena Stensrud * Marianne Buer Olsen * Birgitte Akerhaugen * Lena Hansson * Eva Widenoja * Anne Kathrine Messelt * Randi Brendberg * Martin Johnsen * Magnhild Otnes * Geir Bjørnar Haltvik * Inge Lehmann * Axel Hovind * Thea Mehl * Gunnar Inge Grut * André Schau * Kristin Sundin Jansdatter * Kåre Hosar * Heinz Mike Heese * Anne Grete Regnell Aronsen * Henrik Gulliksen * Lars Andreas Beller * Tone Dalen * Magnus Martinsen * Widar Thorbjørnsen * Atle Meyer * Bente Wangsmo * Sverre Wiik Øberg * Øystein Thommesen * Eva Utne Poppe * Madel Reidunn Haugen * Ingvild Berger * Ragnhild Narum * Bodil Jorunn Larssen * Per Harald Hermansen * Kristin Jordfald * Merethe Holm Kumle * Hilde Marie Johanne Fougner * Berit Laila Jakobsen * Inger Berit Kolseth * Elisabeth Schrøder * Richard Svetland * Solveig Jacobsen * Irene Hatviksen * Hanne Birte Hulløen * Catherine Lied Lilleholt * Ranveig Elisabeth prøven * Elisabeth Helset Aasen * Aida Erichsen * Olav Vidvei * Birgit Hansen * Berit Hjort * Hild Ann Aas * Anne Karin Botten Abrahamsen * Gunnhild Tjåland * Arild Alnes * Morten Barth * Ingrid Margrethe Davidsen * Brit Fougner * Marit Rasmussen * Evy Berg