ØNSK DEG EN ARTIKKEL ELLER INNLEGG

IMG_20160110_0005

Grunnpilaren til matslinder.no er deling. Deling av informasjon. Tanken er at de som har interesse av Scandinavian Design skal oppleve at matslinder.no er stedet der de finner en del av svarene på spørsmålene man har.

IMG_20160110_0013

Derfor er det muligheter for at ditt ønske skal gå i oppfyllelse. Vil du lære deg mer om Magnor Glassverk, L.K. Hjelle, Fritz Hansen, Eker Design, Porsgrunds Porselænsfabrik, smykker, kunstglass, lamper, møbeltekstiler, Arabia, Rörstrand, Orrefors, Axel Salto, Hertha Bengtsson, Kyllikki Salmenhaara, Norway Designs eller kanskje en av mine favoritter – Hareide Design. Ikke nøl. Skriv i kommentarfeltet så kanskje det blir ditt ønske som blir oppfylt.

IMG_20160110_0004

Vi kan også forsøke å strekke oss enda lenger. Hvis du ønsker å vite hva en designmodell heter kanskje matslinder.no har svaret. Vi kan nevne Holmegaard, Hadeland, Kosta, AP Stolen, Getama, Asko, Stockmann, Bodafors, Gense, Jøtul….

IMG_20160110_0006

Eller synes du et spesielt tema er interessant, og du vil vite mer om det. Hva av skandinaviske møbler ble eksportert til USA i 1950/60-årene. Eller hva var tendensene i 1969. Ingen spørsmål er for store eller små.

Nederst på siden er kommentarfelt der du skriver ditt ønske.


©Mats Linder / matslinder.no