MAGNOR GLASSVERKPRODUKTKATALOG

Det er vel i grunn usant å annonsere innlegget som «produktkatalog». Sannheten er at det er snakk om et antall utrevne sider fra en produktkatalog, antagelig fra tidlig i 1980-årene. De kommer fra Arne Lindaas sitt arkiv.

På én måte er det irriterende at den ikke er komplett. Samtidig så er det fint at sidene er spart. Det er tross alt bedre med noe informasjon, enn ingen i det hele tatt. Veldig bra at Magnor har en liten kunstnerpresentasjon. Her blir vi kjent med Arne Lindaas, Stein Nilsen og Harald Axelsson. Trioen var lenge navet i Magnors kunstnerstall.

Er man bare det minste interessert i glass så kjenner man igjen flere modeller. Nevnes kan bestselgere som Best, Blues, Tutti og Husbond.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819