ETTERLYSNINGØNSKER Å KJØPE LITTERATUR OG REKLAME

En forutsetning for å drive denne nettsiden er en rikelig tilgang av materiale. Tidsskrifter blir brukt for å finne informasjon rundt enkelte temaer. Reklame og produktkataloger skannes og avfotograferes for å legges ut her.

Derfor etterlyser jeg nå materiale som kan brukes i ulike sammenhenger, som til nettsiden og bokprosjekter. Flesteparten av tingene jeg bruker er vanskelige å få tak i. Mye av materialet er blitt distribuert til forretninger, firmaer og utøvere og er derfor lite i sirkulasjon, og mesteparten er dessverre blitt kastet.

I tillegg til tidsskrifter og reklamemateriell er jeg interessert i brever, fotografier, scrapbooks, møteprotokoller og lignende som kan kobles til norske design- og håndverksbedrifter, samt utøvere innenfor disse fagene.

Tror du at du har noe som kan være av interesse kan du legge igjen en melding i kommentarfeltet her på denne nettsiden så tar jeg kontakt. Disse meldingene blir ikke publisert, men blir svart på e-post. På forhånd takk. Hilsen Mats.NOEN EKSEMPLER PÅ HVA SOM ETTERLYSESTIDSSKRIFTER REKLAMEMATERIELL (ET UTVALG)©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819