EN MILLION SIDEVISNINGERTAKK TIL DERE

Så kom endelig dagen jeg ventet på. En million sidevisninger. Det tok i overkant av tre år. Reisen har vært hektisk, spennende og med opp- og nedturer.

Ved tidligere feiringer har jeg laget statistikk, utbrodert hva som ført til hva. I dag fatter jeg meg heller kort.

I løpet av de siste årene har jeg snakket med en del folk. Det som ofte diskuteres er hvordan vi kan bidra til å synliggjøre norsk design og kunsthåndverk – nasjonalt som internasjonalt. Både kontemporær og historisk. Enigheten er stor om at samarbeid er veien å gå. Det åpnes stadig opp for nye konstellasjoner med ulike erfaringer som skaper spennende synergier. Gøy er det å notere at kunnskapen og nysgjerrigheten rundt det norske blitt større.

I år kommer jeg med tre bøker. I tillegg skal jeg skrive et eller flere kapitler til en bok om Halden-keramikk. (Foto: Mats Linder)

For mitt vedkommende har det vært av stor betydning å få så enormt mange tilbakemeldinger. Det er en indikasjon på at denne nettsiden faktisk fyller en funksjon. Å dele kunnskap med hverandre er spennende og berikende. Stadig nye huller i den kollektive hukommelsen blir tettet. La oss fortsette å opplyse hverandre.

Jeg ser lyst på fremtiden for norsk kunsthåndverk og design. (Foto: Svein Christoffersen)

En ting jeg har litt dårlig samvittighet for er at jeg ikke har takket for alle donasjoner. Det skyldes helt enkelt at med «Vipps bedriftskonto» er det umulig å sende meldinger. Derfor ønsker jeg å si takk til alle og enhver som bidrar økonomisk til nettsiden – takk.

Irene Hartviksen • Hanne Birte Hulløen • Catherine Lied Lilleholt • Anne Kristine Eritsland • Morten Zondag • Marianne Jensen • Ranveig Elisabeth Prøven • Elisabeth Helset Aasen • Aida Erichsen • Olav Vidvei • Birgit Hansen • Berit Hjort • Mette Kristiansen • Hild Anne Aas • Anne Karin Botten Abrahamsen • Grethe Tvede • Gunnhild Tjåland • Åse Granaas Hansen • Marianne Broch • Grete Kristiansen • Sissel Tingvold • Graciela Estela Arocena Menese • Karina Øksdahl • Lena Mari Skott •  Erik Flåtnes • Ann-Brit Kvalvik • Matthildur Løve • Widar Thorbjørnsen • Eva Utne Poppe • Madel Reidunn Haugen • Mari Anita Kollerud • Kristin Jordfald • Birgitte Akerhaugen • Anne Prestesæter • Audun Kristian Braseth • Marit Aschehoug • Jan Harald Mjærum • Nina Mathisen Vågan • Berit Laila Jakobsen • Jan Lade • Arnstein Eek • Ingrid Susanne Fornes • Ellen Hamran Dalland • Stein Adler Bernhoft • Liv Mildrid Gjernes • Audun Kristian Braseth • Madel Reidunn Haugen • Linn Kristin Østlie • Jan Gjerde • Susanne Hyllestad • Ingvild Christine Ruland • Carl Andre Nørstebø • Gesche Frederike Neckelmann • Silje Anette Jo Hennum • Kirsti Grut • Siv Anita Elstad • Eivind Skjervum • Berit Laila Jakobsen • Astrid Matvik Foldal • Anne Lise Sørlie • Mathias Haddal Hovet • Jan Harald Mjærum • Ida Karine Solheim • Eva Widenoja • Vegard Lie • Johan Martin Kile • Kjerstin Kragseth • Gunhild Mæland Hartvedt • Berit Hartveit • Bjørn Richardsen • May-Brit Yvonne Gunntveit • Are Sakarias Grønsund • Sissel Agneta Halvorsrød • Jan Peter Thorsen • Kristin Sundin Jansdatter • Hans Christian Elverhøi Thomassen • Mette Kristiansen • Sunniva Rishaug • Arild Alnes • Else Margrethe Lefdal • Marianne Hylbak • Lil Janet Andreassen • Hildegun Gylteryd • Brit Fougner • Toril Haug Vikerbakk • Bente Wangsmo • Marit Lefdal • Steven Roy Esperås • Janne Wilberg • Kai Tore Braathen • Helene Kayser • Karoline Wroldsen • Anne Thommesen • Helene Solbakken • Kaspar Bjørkavåg • Ellen Beate Øritsland Houge • Janecke Veim • Daniel Kjelling • Else Karin Røssebø • Hanne Marie Fjeld • Astrid Dahl Bratland • Nina Tvenge • Per Harald Hermansen • Grete Kristiansen • Bodil Jorunn Larsen • Guro Fjellanger • Kristin Strand • Ole Gustavsen • Odny Ragne Lisborg • Mathias Haddal Hovet • Kjetil Almvik • Annie Vold • Atle Meyer • Trine Anette Bratland • Irene Johnsen • Karianne Mellem Norbeck • Kristian Vasquez Bøysen • Hilde Bergliot Wilberg • Tone Lise Wium Lie Liaaen • Kjetil Hammerstad • Kjersti Jacobsen • Eva Johanne Bergesen Hetlevik • Grete Lepperød • Svein Brustad •