SMÅ DRYPP INNFOR ÅRSUTSTILLINGEN

Elin Hedberg. «Relasjoner». (Foto: Kjell S. Stenmarch)

Om få dager åpner Årsutstillingen 2018 i Fredrikstad. I den anledning får vi dele noen bilder. Etter å ha tatt en kikk på de utstilte arbeidene kan vi konkludere med at det er et stort spenn i materialer og kunstneriske uttrykk. 

Elisabeth Thorsen. «Baksiden». (Foto: Kjell S. Stenmarch)

Årsutstillingen 2018 produseres av Norske Kunsthåndverkere i samarbeid med Østfold Kunstsenter og Fredrikstad Innovasjonspark. Som i 2016 utstilles arbeidene i Hydrogenfabrikken og Østfold Kunstsenter. Årets jury består av Erlend Leirdal (juryleder), Christina Peel, Svein Ove Kirkhorn og Putte Helene Dal. Utstillingsdesigner er Camilla Wexels Riser.

Hva kommer Ingrid Askeland til å vise på Årsutstillingen. Rare mennesker, ølflasker, eller noe helt nytt. Det gjenstår å se. (Foto: Mats Linder)

Årsutstillingen ble arrangert første gang i 1975. I år deltar 55 kunstnere med i alt 65 arbeider. Nevnes kan Sigurd Bronger, Camilla Luihn, Ann Kristin Aas, Heidi Bjørgan, Tulla Elieson og Ahmed Umar.

Tovelise Røkke-Olsen. «Sammenslått». (Foto: Kjell S. Stenmarch)

Utstillingen åpner lørdag 29. september klokken 13.00 på Østfold Kunstsenter og klokken 15.00 på Hydrogenfabrikken


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819