HAR DU ET JULEGAVEØNSKE?

Julen nærmer seg med rekordfart. Pinnekjøtt, ribbe, rødkål og alskens mat skal kjøpes. Julegaver skal pakkes inn. Hvem man skal feire med og når må planlegges. Noen drar på julebord med vekslende hell.

I Fredrikstad sitter julenissen og tenker sånn at det knaker. Han lurer så fryktelig på hva han skal gi i gave til folket. Etter mange våkennetter har han kommet til en konklusjon. Det blir ikke en fysisk gjenstand, men kunnskap og fornøyelse.

Hvis nissen får tilstrekkelig hjelp fra nissebarna og andre snille hjelpere ønsker han å lage en julekalender. En ny gave hver eneste dag frem til julaften. Spørsmålet er bare hva han skal fylle kalenderen med. Kanskje du har noen forslag. I tilfelle vil han at du skriver noen rader om spesielle ønsker i kommentarfeltet.

Nissen vil bare påpeke at han må ta forbehold om at han har det fryktelig travelt. Hvis han ikke rekker å oppfylle alle sine ønsker må dere ha overseende med ham. Han er jo på tross av alt bare én nisse.

Selv har jeg laget noen forslag som jeg synes nissen bør vurdere. God fornøyelse. Hilsen Mats og julenissen.


©Mats Linder / matslinder.no