NASJONAL BOKLANSERING AV ARNE LINDAAS-BOKEN NORWEGIAN MODERN

Har du lyst på boken om Arne Lindaas? Er du i Oslo i helgen? Vil du ha den signert? Har du samtidig lyst å se og kjøpe det beste innenfor norsk brukt design? Da bør du besøke Norwegian Modern på DOGA.

Førstkommende lørdag arrangeres landets største og viktigste messe over brukt design. Da kommer flesteparten av de beste vintage design forhandlerne til DOGA under Norwegian Modern. Messen som blir arrangert for fjerde gang byr på mange muligheter til å kjøpe design du ikke finner andre steder. Her er alt komprimert og oversiktlig under et tak.

Selv skal jeg jeg sitte hos Skogen Design lørdag den 16. september fra klokken 14 til 16 og signere Arne Lindaas-boken. Boken er den første om Lindaas. Den viser hele spennvidden i hans kunstnerskap. Du blir selvfølgelig kjent med hans Magnor-glass, PP-produkter, tepper, skulpturer, grafikk og mye annet. Og ikke minst Lindaas sin folkekjære og omdiskuterte Edens have som fortsatt lever i folks hjerter.

Håper jeg får anledning til å se deg på Norwegian Modern på lørdag. Hilsen Mats.


HER ER DEN KOMPLETTE UTSTILLERLISTEN:

Botanisk Hage Møbelforretning
Brocante
Ellen Antikk
Form & Function
Glassmenageriet
Godagers
Midcentury Scandinavia
Modern Tribute
RDO
Retrolykke Kaffebar
Retrorosa
Skogen Design
Utopia Retro Modern



©Mats Linder / matslinder.no