HANS J. WEGNERMEGET SJELDEN PRODUKTKATALOG FOR AP STOLEN

Bamse, AP 19 og Papa Bear. Ja, kjært barn har mange navn. I denne katalogen fra AP Stolen med møbler signert Hans J. Wegner blir vi kjent med klassikere og sjeldenheter.

De siste årene har prisene på Hans J. Wegners klassiske lenestol AP 19, eller Bamse som den oftest blir kalt her i Skandinavia, gått til himmels. I dag får man sjelden kjøpt stolen for under 40 000. Og da er den vanligvis med en del feil og mangler. Man kan selvfølgelig spørre seg hvorfor akkurat Bamse er blitt så innmari populær. Men det er vel som det meste innenfor antikviteter og samlerobjekter – «hype».

Mer sjelden enn Bamse er lenestolen AP 27. Den ser man en gang innimellom på auksjon. Her varierer prisene fra 20 til 50 000 kroner. Men det er ikke alle Wegner-møbler som koster så mye. Ta gjerne å sjekk selv på internettet. Og hvem vet, kanskje du er et par tastetrykk unna fra å finne deg et nytt møbel?

Flere Wegner produktkataloger:

Hans J. Wegner for Johannes Hansen

Hans Wegner for Carl Hansen & Søn

Hans J. Wegners bord for Andr. Tuck


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819