NORDÅS MØBLERPRODUKTKATALOG FRA CA. 1970

I 1965 skrev interiørarkitekt Inger Marie Lenschow noen vel valgte ord i boken «Bo bedre – Lev lettere» til et Nordås Møbler soveromsmøblement: ”Skal vi flytte inn i ny bolig bør vi på forhånd undersøke mulighetene for møblering og dessuten plassering av de ting som hører til det nødvendige utstyr i et hjem.”

Lenschow skriver videre: «I mange tilfelle vil vi oppdage at møbleringen slett ikke blir slik vi hadde tenkt oss, kanskje at et nyanskaffet møbel ikke passer inn i det hele tatt.»…»Før vi for alvor setter i gang med møbelplasseringen, må det tas hensyn til kontakter, lampepunkter, varmeelementer o.l. dersom dette er bestemt i forveien. Når vi har dette klart kan vi sette i gang med puslespillet.» Med andre ord. Så enkelt kan det forklares.

For den som ikke er oppmerksom kan vi opplyse at om Nordås Bruks stol, modell 93, har vi skrevet om i innlegget ”Er denne stolen tegnet av Torbjørn Afdal«. Vi ønsker samtidig å si takk for denne brosjyren som er en gave fra en av matslinder.no sine følgere – Takk.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819