HØVIK VERKBELYSNINGSKATALOG FRA 1951

Norsk belysningshistorie er et nesten ukjent kapittel – dessverre. Det skyldes kanskje flere faktorer. Men vi her i Norge har i hvert fall ikke vært tilstrekkelig flinke med å videreformidle kunnskapen. Det har matslinder.no tenkt å gjøre noe med.

Her publiserer vi vår andre katalog fra Høvik Verk, datert 1951. Innholdet er minst sagt variert, og kvaliteten spriker i alle retninger. Enkelte arbeider ser vi er blitt laget etter krigen, mens noen er etterkrigsmodeller.

matslinder.no kunne godt valgt å sensurere hva vi ønsker publisere for å trekke frem godbitene. Men vi ønsker faktisk å vise bredden. Hva ble produsert da og da, på godt og vondt. Så er det ikke opp til oss å være smaksdommer. I hvert fall ikke i dette tilfelle 😉

Boken om Høvik kan bestilles HER


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819