HVA SKAL VI SKRIVE OMØNSK DEG EN ARTIKKEL

Er det noe du lurer på? Er det noe du har lyst å lære deg mer om? Da er det selvfølgelig bare å ta kontakt med matslinder.no Hele tanken med nettstedet er å øke interessen for norsk og skandinavisk design, og vi gjør vårt ytterste for å være en del av vår felles kulturarv – gratis.

ARNE AASE

Brenner du for keramikk? Hvorfor har vi ikke skrevet om den og den keramikeren? Nå kan ditt ønske kanskje gå i oppfyllelse. Eller hvorfor har vi ikke publisert noen reklame fra Gustav Bahus? Eller finnes det noen kule produktkataloger om plast? Er det muligens spesielle emner som er interessant. Hva med hyttemøbler?

HADELAND GLASSVERK - FORSIDE copy

Kanskje du er typen som vil at vi skal intervjue en spesiell person. En person som du lurer litt på hva vedkommende driver med. Jeg tar telefonen og spør om hun eller han har lyst å ta turen innom Østfold.

HAAG

Eller kanskje du vil gi bort en artikkel til noen du er glad i? Du bestemmer hva du mener vi bør gjøre. Kanskje du vil vite mer om filigran eller svensk kunstglass.

ELSE & PAUL

Vi gjør det veldig enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive ditt ønske i kommentarfeltet, og en begrunnelse hvorfor du vil vi skal skrive om akkurat det temaet. Siste mulighet for å sende inn ønsket er fredag 12. august.

FOG & MORUP copy

Til sist. Mitt ønske fra dere som liker det som foregår her på matslinder.no Del denne siden med andre. Takk. Hilsen Mats.