ANNE PRESTESÆTER FÅR SITT ØNSKE OPPFYLT

I anledning vi spurte dere lesere om hva dere ønsker matslinder.no skal skrive om kom Anne Prestesæter med flere forslag. Deriblant lurer hun på om vi kan skrive noe om Svenska Möbelfabrikerna Bodafors. Vi tar selvfølgelig utfordringen på strak arm.

Axel Larsson. Hvilestol. Modell: 1207. Produsert av Svenska Möbelfabrikerna Bodafors. Sannsynligvis 1940-tallet. (Foto: Bukowskis)
Axel Larsson. Hvilestol. Modell: 1207. Produsert av Svenska Möbelfabrikerna Bodafors. Sannsynligvis 1940-tallet. (Foto: Bukowskis)

Fordi vi har lite kjennskap til akkurat den bedriften trenger vi noen uker på oppgaven. Men utifra hva vi vet om SMF Bodafors kan det ikke bli noe annet enn en spennende artikkel om ekte svensk sosialdemokratisk design.

Til dere andre som kom med forslag på andre artikler: Den som venter på noe godt…


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819