BRIOPRODUKTKATALOG MED LEKER

Nå tar jeg meg selv for å igjen komme med usannheter. Det er jo selvfølgelig ikke snakk om en produktkatalog. Vi snakker faktisk om en brettet folder på ynkelige tolv sider. Men produktkatalog høres jo så mye bedre ut…

For en svenske som meg så fremkaller trelekene fra BRIO sterke følelser. Dachsie, Rullvagn, Skoltavla, Magnettåg, Bultbräde og Lantgård er bare et knippe av klassikerne fra barndomen. For en del år siden kjøpte jeg gamle BRIO-leker på loppis og bruktbutikker for å ha som pynt. Det er for øvrig en billig hobby da man sjelden betaler mer enn 200 kroner for lekene. By the way. Visste du at BRIO også har laget møbler? Les HER

Nostalgi er en sterk drivkraft for å begynne samle. Det styrer også utviklingen på samlermarkedet. Når de mellom 30-60 får bedre økonomi så stiger prisen på ting fra deres barndom på andrehåndsmarkedet. Så det blir spennende å se på hva som skjer med alle utrangerte mobiltelefoner fra 1980- og 1990-årene. Dette ble plutselig en liten avsporing. Kom ellers å tenke på om BRIO i dag hadde valgt Pussy som produktnavn på en av sine leker…


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697 


Pyramid. Plockestuga. BRIO.
Plockande höns. Bakredskap. BRIO abc. BRIO.
Byggklotsar. Hjulpall. BRIO.
Dockgarderob. Spegel med 2 ljusstakar. BRIO.
Dockhus. BRIO.
Pedagogiska plokkefigurer. Pingo. Polly. Teddy Baby. Pussy. BRIO.
Pedagogiske plokkefigurer. Don Pedro. Mexi. Soldat. Clownie. BRIO.
Pedagogiske plokkefigurer. Puck. Pelle. BRIO.
Roliga djur. Dachsie. Familjen Anka. BRIO.
Roliga djur. Anka. Nicke. BRIO.
Roliga djur. Brunte. Tassy. BRIO.
Grävskopa. BRIO.
Pingel Pelle. Väderkvarn. BRIO.
Karusell. Ekipage. BRIO.
Rullvagn. Karusellvagn. Klossvagn. BRIO.
Skoltavla. Kulram. BRIO.
Garage. Jacko Klätterapa. Bensinpump. BRIO.
Traktor med vagn. Lastbil. BRIO.
Rattbil. BRIO.
Bultbräde. Hyvelbänk. Kulband. BRIO.
Byggtåg. Godståg. BRIO.
Magnettåg, Lantgård. Grävskopa. BRIO.