BERG FURNITUREPRODUKTKATALOG

Berg Furniture er en relativt ukjent møbelprodusent for de fleste av oss. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne presentere en liten, men fin brosjyre. Her snakker vi om møbler i tykk, deilig hud.

Det danske firmaet som ble etablert i 1974 eksisterer fortsatt den dag i dag. Det ser ut som de holdt en stødig kurs med lær av meget god kvalitet og håndverksintensiv produksjon. I denne brosjyren er kun fem modeller avbildet. På én måte ligner de faktisk på enkelte norske møbler fra 1970-årene.

Synes personlig at flere av modellene er gode. Favoritten må likevel bli Berg Model E. Det skyldes at formen med de buede og spisse armlene er heftig. Men selvfølgelig så blir man ekstra giret av pelsen som skaper en tøff kontrast og som gjør stolen nok så «udansk».


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697