BOKLANSERING I BENNY MOTZFELDTS GLASSHYTTE

Hvor passer det bedre å lansere boken om Benny Motzfeldt enn i Glasshytta i Gamlebyen, Fredrikstad? Svaret er helt enkelt at det er det beste stedet.

Fra boken om Benny Motzfeldt.

Lørdag 13. november lanseres boken om Benny Motzfeldt i glasshytten der hun jobbet for PLUS. I gamle genuine miljøer utenfor Gamlebyens voller. Etter du kjøpt boken kan du spasere rundt i den historiske festningsbyen. Og hvorfor ikke spise lunsj eller ta en kaffe. Det er rikelig med hyggelige kafeer og spisesteder der.

Fra venstre til høyre: Mats Linder (bokens forfatter), Abel Sawe (glasskunstner og innehaver av Glasshytta) og Linda Skarpås (bokens designer / Studiogeist). (Foto: Fredrik Temte)

For den som er interessert i brukt design og kunsthåndverk er det mange butikker i og rundt omkring Fredrikstad. Mine favoritter er Antik og Brukt Centralen på Ørebekk/Gressvik, Gamlebyen Antikk & Nostalgi og Fredrikstad Antikvariat. De to sistnevnte er i Gamlebyen.

Fra boken om Benny Motzfeldt.

Er du dedikert Benny Motzfeldt samler så er det mulig å gjøre noen varp i Glasshytta. En privat samling BM PLUS-glass kommer i anledning lanseringen selges. Her kanskje du finner din BM-favoritt fra Norges glassdronning.

Nostalgiske Glasshytta utenfor Gamlebyens voller. (Foto: Mats Linder)

Samtidig med lanseringen av Benny Motzfeldt boken er det mulig å kjøpe de fem andre bøkene i serien Norsk design og kunsthåndverk. Vil samtidig passe på å takke glasskunstner Abel Sawe som eier Glasshytta for å stille glasshytten til disposisjon. Han har mye fint kunst- og bruksglass som også er mulig å kjøpe førstkommende lørdag.

Dato: lørdag 13. november, klokken 12-14

Sted: Glasshytta, Gamlebyen, Fredrikstad

Har du ikke mulighet å komme på lanseringen så kan du bestille boken om Benny Motzfeldt pluss de andre bøkene HER