LØSNING LINDERS FORMSTERKE PÅSKENØTTER

Nå er den uhøytidelige påskenøtt-konkurransen over. Det var hektisk aktivitet på nettsiden. Håper at dere som deltok har hatt det moro.

For å ikke gjøre det alt for enkelt så la jeg ut et par snubletråder. Jeg forventet at man kom til å ha det vanskelig med spørsmål nr. 11. Jeg antar at de fleste trodde svaret skulle være Tone Vigeland. Men også Gine Sommerfelt har hatt retrospektiv utstilling i år. De avbildede smykkene var fra hennes 60-tallskolleksjon for J. Tostrup. Spørsmål 17 var det andre spørsmålet som skapte forvirring. Der forventet jeg at flertallet skulle svare Høvik Verk, mens svaret er Arnold Wiigs Fabrikker.

Vinner av konkurransen er Eli Christina Toft. Hva premien blir er foreløpig ikke tatt stilling til. Det blir min post-påskenøtt. Hilsen Mats.


Svar på spørsmålene:

  1. Jens Olav Hetland. 2. Edvin Helseth. 3. Tormod Alnæs. 4. München. 5. Benny Motzfeldt. 6. Industriforbundets Annoncebyraa. 7. Kristine Five Melvær. 8. Bertel Gardberg. 9. Johs Hammerborg. 10. Teema og Kilta. 11. Gine Sommerfelt. 12. Siri. 13. Elverum Møbel- og Trevarefabrikk. 14. Nora Gulbrandsen. 15. Jan Christian Vestre. 16. Porter. 17. Arnold Wiigs Fabrikker. 18. Armstrong. 19. Oluf Wold-Torne.

    ©Mats Linder / matslinder.no    VIPPS: 527697