LINDERS FORMSTERKE PÅSKENØTTER

Sitter du på hytta med Kvikk Lunsj, appelsiner og varm sjokolade. Har du fått en sosial overdose. Kanskje på tide med egentid og bruke hodet til annet enn kaloriinntak.

Nå kan du se om du har gult, grønt, brunt eller svart belte i skandinavisk design. Alle svar på mine spørsmål finner du i de 349 innleggene som er blitt publisert de siste to årene. Men husk på at det er ikke om å svare først. Svaret kan vente helt til mandag 2. april.

Du leverer svaret i kommentarfeltet under dette innlegget. Du skriver tallet på hvert spørsmål og svaret. Hvis du ikke klarer alle spørsmålene er ikke det hele verden. Det er ikke om å være flinkest, men å ha lyst på å lære seg mer om design og kunsthåndverk.

Jeg er usikker på hva som skal bli gevinsten i denne lille uformelle konkurransen. Det må jeg tenke på. God påske. Hilsen Mats.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697