GOD JULNISSENS ØNSKE

Julenissen har hatt en hektisk jul. Mange gaver er blitt pakket inn og ønsker er på vei å bli oppfylt. Men hvordan går det med nissefar.

Nissen og hans hjelpere er fornøyd med hva de fått til. Det er blitt skrevet mange historier og flere skal skrives på det nye året. Nissen er faktisk opptatt av historier blir fortalt og at de går fra generasjon til generasjon. Samtidig vil han at dere skal fortelle ham hva dere liker aller best.

Jeg kan fortelle at det mest populære innlegget er blitt vist mer enn 8 000 ganger. Det är inte illa pinkat (svensk uttrykk). Men spørsmålet er hva du liker best.

Så julenissens ønske er at du legger ut en link til deres favorittinnlegg på sosiale medier som Facebook. Når året er omme skal Nissen og undertegnet gjøre en opptelling så vet vi hva vi skal lage mer av i 2018.

God Jul og Godt nytt år hilsen Mats og Julenissen.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697