250 000 SIDEVISNINGER MATSLINDER.NOKOM MED ET ØNSKE

Elisabeth Engen – Rastad & Relling in circular. (Foto: Grethe Britt Fredriksen)

250 000 sidevisninger siden lanseringen i januar 2016 er innmari moro. Så i dag har jeg all grunn til å feire med kake og nykvernet svenskekaffe. Men jeg vil jo selvfølgelig dele feiringen med dere. Hver så snill og kom med et ønske.

Som jeg tidligere skrevet så er det svært motiverende å publisere masse stoff om norsk og skandinavisk design og kunsthåndverk. Jeg lærer meg hele tiden noe nytt og blir stadig kjent med nye mennesker. Det er som et overflødighetshorn som eser over.

Derfor ønsker jeg at du kommer med innspill om hva jeg skal skrive om eller publisere. Rammen er skandinavisk design og kunsthåndverk. Er det et spesielt tema som interesserer deg. Hva med møbeltekstiler fra DFU eller sølv fra J. Tostrup? Kanskje du er nysgjerrig på Nora Gulbrandsen eller lurer på hvordan norske senger så ut på 1950-70-tallet, hva de het og hvem som produserte de. Kanskje du synes det er på tide å skrive om en designer som falt i glemmeboken.

Nå skal jeg gå den ekstra milen. Kom gjerne med forslag. Skriv dine tanker og ønsker i kommentarfeltet nederst på siden. Hilsen Mats.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819