STEM DIN FAVORITT….

Før sommerferien utfordret matslinder.no flere norske museer om å være mer sjenerøse, og dele med seg av noen reklamekataloger på dette nettstedet. Responsen var noe blandet. Enkelte museer har innfridd, mens andre har skuffet.

Hva gjør vi med det. Jo vi går den ekstra milen. Nå kan dere som følger matslinder.no stemme over hele 29 produktkataloger. Den katalogen som får flest stemmer publiserer vi her. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ditt ønske i kommentarfeltet, som er nederst på denne siden, og skriv tallet som er foran hver bildtekst. Du kan kun stemme én gang. Så hvis du er ekstra ivrig spør du naboer, svigerfar, arbeidskollegaer, studiekamerater, om å stemme for deg.

Vi kan love at dette er materiale du ikke finner mange steder. Og når er siste dagen du kan stemme? Svar: Fredag 7. oktober, og tidspunktet er klokken 23.59.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819