FANTASTISKE REAKSJONER ANNA MILLGÅRDS INNSPILL

Helt overraskende og ut av det blå ble innlegget ”Hvor er den norske Antikrundan – Spør Anna Millgård” den mest leste på matslinder.no – noensinne. I løpet av gårsdagen var det i alt 3800 sidevisninger.

Men det som var ekstremt gøy var diskusjonen den førte til på Facebook. Folk ble virkelig engasjert. Under min FB-profil, men fremfor alt på andre FB-forum der jeg la ut link til artikkelen.

Det er åpenbart et stort ønske om at et produksjonsselskap eller NRK går i gang med å lage et konsept rundt formidling av design, kunsthåndverk og antikviteter, på lik linje som vi ser i for eksempel Danmark.

Foreløpig har det ført til en første innledende kontakt med NRK og en egen FB-gruppe er blitt opprettet i anledningen. Så får vi se Anna Millgård om din melding til meg fører til et nytt norsk TV-program som du og mange andre lengter etter. La oss håpe.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819