KJØP FØR PRISEN GÅR OPP

Foreløpig er det kommer 14 bøker i serien Norsk design og kunsthåndverk.

I den perfekte verden går ikke prisen opp. Men som alle vet så har prisutviklingen på varer og tjenester de siste årene økt kraftig. Til tross for dette har Papiret Forlag valgt å stå ved den opprinnelige prisen – 295 kroner per bok.

Boken om Fredrik Kayser.

Men et forlag må være realistisk med tanke på økonomisk bærekraft. Derfor kommer de den 15. oktober øke prisen til 345 kroner. Men i stedet for at det skal komme som julekvelden på kjerringa så skal dere få muligheten til å spare noen kroner.

Lansering av boken om Benny Motzfeldt i Abel Sawes glasshytte. (Foto. Fredrik Temte / Studiogeist)

Jeg og Papiret ønsker at alle skal ha råd til å kjøpe våre bøker. Derfor er marginene minimale. Vi er genuint interesserte i å formidle vår nære kunsthistorie før den går tapt. Med deg som bidragsyter ved å kjøpe publikasjonene fortsetter vi med vårt oppdrag. Samtidig vil jeg informere om at det ikke er mange eks igjen av bøkene til Anna-Greta Eker og Fredrik Kayser. Så om du vil sikre deg disse så er det lurt å gjøre det om ikke lenge.

Bok om keramiker Rolf Hansen.

Om du foreløpig ikke har skaffet deg noen av bøkene kan jeg røpe at på nettsiden til Papiret finnes mange flotte tilbud. Det er pakketilbud og priser som er svært gunstige. Det er bare å klikke seg videre på denne lenken Papiret Forlag


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697 


Flott omtale i D2.
Boken om Bjørn Engø.
Boken om Benny Motzfeldt.
Boken om PLUS tekstiler.
Boken om Sigurd Resell.