DRIFTSTANS OG TRØBBEL NETTSIDEN

Prøvebilde for farge-tv, fotografert for Teledirektoratet i 1971.

Hva var det som skjedde? Hvorfor funker ikke nettsiden? Spørsmålene har vært mange. Fordi jeg har vært på reise har jeg ikke hatt anledning til å ta tak i problemene før nå.

Uvanlig produktkatalog fra Nordås Industrier ble gitt som gave av en dame som følger meg på Instagram. (Foto: Mats Linder)

I det siste har jeg hatt store problemer med nettsiden. Det skyldes oppdateringer av ulike slag. Om problemene er løst vet jeg foreløpig ikke. Akkurat nå er jeg småsyk (corona?). Så ting må bare gå seg til. Vil takke alle som meldt fra om uregelmessigheter og driftstans. Har skjønt at det er flere som er «beroende» av nettsiden, og blir frustrert når den ikke fungerer. Og det er problematisk for meg også. Bruker den ofte for å finne informasjon om forskjellige ting. Nettsidens søkefunksjon er faktisk bedre enn på datamaskinen…

Sjelden ringperm over børster fra Jordan. Kjøpt på Finn for ikke lenge siden. (Foto: Mats Linder)

Samtidig med nettsidens oppdateringer er det nye funksjoner som tilkommer, og gamle som forsvinner. Det kan føre til et nytt utseende, og at gamle artikler og innlegg blir vanskelig å oppdatere på en slik måte jeg er vant til. Forventer derfor en del bugs (problemer) i eldre innlegg. Ved et tidspunkt må jeg krype til korset og leie inn en profesjonell programmerer for å utvikle nettsiden ytterligere.

Uvanlig finsk Artek produkt-katalog stappet med møbler designet av blant andre Alvar Aalto ble nettopp kjøpt på et dansk antikvariat. (Foto: Mats Linder)

Fordi nettsiden har ligget nede en stund og formen ikke er den beste har jeg besluttet meg for å forlenge fristen til konkurransen som ble utlyst sist søndag. Så om du ikke meldt deg på så er det bare å gjøre det HER

Sjelden Louis Poulsen ringperm fra 1940-årene ble bestilt fra et dansk antikvariat. (Foto: Mats Linder)

Ellers kan jeg informere om at de siste ukene har jeg fått tak i ufattelige mengder spennende materiale. Har hatt flere kostbare bestillinger fra svenske og danske antikvariater. I dag leverte Posten noen sjeldne produkt/varekataloger fra den danske belysningsprodusenten Louis Poulsen. I tillegg har jeg fått en del reklametrykk og utstillingskataloger fra snille folk. Til dere sier jeg tusen takk.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819