WOOD BROS. – PRODUKTKATALOG FRA CA. 1926

Hvis du er glad i kvinneklær fra 1920-årene så er denne produktkatalogen fra engelske Wood Bros. en liten gullgruve. Designet er dristig og minner om klærne brukt i Peaky Blinders.

Er man interessert i mote kommer man ikke utom 1920-årene. Kvinnene fikk kortklipte frisyrer. Klærne var sobert designet og kan minne om unisex, supermodellen Twiggy og The Swinging Sixties.

Wood Bros. var for øvrig spesialisert på klær for gravide kvinner. De skulle sitte løst og ledig. I tillegg var de utstyrt med regulerbar strikk for å kunne brukes under mesteparten av graviditeten. De som sett Netflix-serien Peaky Blinders kommer umiddelbart til å kjenne igjen stilen.

Denne sommeren publiseres flere ikke-skandinaviske innlegg. Det skyldes helt enkelt at jeg synes det er gøy å vise andre deler av samlingen. Og ikke minst sette skandinavisk design i en internasjonal sammenheng.

Setter pris på om du ønsker å donere en sum for videre drift av nettsiden som ikke mottar en eneste krone i offentlig støtte. Vipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819