VINN BØKER I JULEGAVE

Er du typen som elsker norsk design og kunsthåndverk. Eller vet du om noen som har behov for oppmuntring. Nå kan du vinne tre av mine bøker i julegave. Som vanlig er det ingen hokus pokus.

Norske designmøbler 1940–1975 ble utgitt av Samler & Antikkbørsen i 2011.

I disse dager er det ni år siden min første bok kom – Norske designmøbler 1940–1975 – på Samler & Antikkbørsen. Det var en nok så langdrøy prosess. Tok hele 16 måneder fra start til mål. I dag hadde det gått på langt kortere tid. Men så var det lite tilgjengelig samlet informasjon og få bilder. Heldigvis har det skjedd mye siden den gang. Kan vel i grunn si at boken har resultert i økt interesse for norske møbler fra etterkrigstiden. Er du nysgjerrig så kan den bestilles HER.

Norske stoler er forfattet av undertegnet og Svein Gusrud og utgitt av Gaidaros Forlag i 2017.

Sammen med møbelprofessor Svein Gusrud skrev jeg Norske stoler, utgitt av Gaidaros Forlag. Det var en lærerik periode da Svein har førstehåndskunnskap om faget. Både som lærer og designer. Fikk selvfølgelig høre mange historier som ikke egner seg for trykk. Sammenlignet med Norske designmøbler 1940–1975 var det mye enklere å få tak i relevante illustrasjoner. Men skal innrømme at vi slet en del med bilder fra 1990-årene. Boken har nydelig grafisk design og fleksibind, noe jeg er stor fan av. Boken kan bestilles HER.

Norsk design og kunsthåndverk A til Å ble utgitt i 2020 av Solum Bokvennen.

Så kommer vi til min siste bok – Norsk design og kunsthåndverk A til Å, utgitt av Solum Bokvennen. Som jeg tidligere fortalt om så var det et bokprosjekt som ble påbegynt for rundt 10 år siden. Boken er blitt meget godt mottatt og allerede er mer enn halve opplaget solgt. Og det i løpet av kun én måned. Så ønsker man sikre seg et eks så er det bare å bestille HER.

Stor stas å være på førsteplass på Adlibris ti på topp liste.

Boken er blitt meget godt mottatt. Et eksempel er en person som har kjøpt ni bøker som årets julegave til hele familien. Lurer på hva som blir julens snakkis der… Så var det fantastisk å våkne til at boken var på Adlibris førsteplass over mest solgte bøker – alle kategorier.

Norli bokhandel i Universitetsgata er landets beste vindu for bokpresentasjoner. (Foto: Norli)

Hva skal du gjøre for å delta i konkurransen for å vinne de tre bøkene? Under innlegget er et kommentarfelt. Der skriver du navnet ditt så blir du med i trekningen. Som jeg sa innledningsvis – ingen hokus pokus.

VINNER ER: Julie Stephensen-Roland

Er du ikke den heldige vinneren så kan bestille bøkene fra sofakroken. Hilsen Mats.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819