BODAPRODUKTKATALOG FRA 1970-TALLET

Boda sitt glass fra 1970-årene var av nok så ujevn kvalitet. Det avspeiler seg også i denne katalogen. Utmerker seg gjør Signe Persson-Melin. Rolf Sinnermark har også formgitt bra glass, som den enkle Boda Lily.

I katalogen er det en rekke formsterke arbeider til Signe Persson-Melin. I glass-sammenheng er hun nok mest kjent for oppbevaringsserien Kvadrat.  I denne katalogen er Persson-Melin blant annet representert med vasen Boda Oval i ulike størrelser. Glasskjendisen Bertil Vallien derimot har et noe mer sprikende uttrykk. Delikat er vasen Boda Frezia, mens Boda Flower forstyrres noe av blomstene i relieff.

Katalogbladene som er montert i en ringperm er datert i perioden 1978-1980. Det gjør det relativt enkelt å datere de ulike produktene. En doldis som glassformgiver er Nils-Gunnar Zander, som er representert med vasen Boda Klöver.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819