SNAKKET GÅR

Det snakkes om det. Er det mulig? Ja det er mulig. I dag har matslinder.no passert 1000 følgere på Instagram.

1000 følgere

Undertegnet og matslinder.no hadde aldri vært på sosiale medier før fredagen 8. januar. Det var uvant og litt skremmende. Den trygge hulen på kontoret ble i løpet av noen dager åpnet for bokstavelig talt en hel verden. Hvordan fungerer Instagram var vårt første spørsmål. Vi har ikke helt greie på det enda. Men vi lærer oss mer for hver dag som går. Det viktigste er å forsøke være hyggelig mot andre mennesker. Det er alt for lett å skrive plumpe kommentarer – oops…

Vårt første mål med å etablere profilen matslinder.no på Instagram var 1000 følgere i løpet av én måned. Ingen trodde det var mulig å mobilisere slike krefter og få så mange følgere på så kort tid. Det viste seg at undertegnet og skeptikerne fikk feil. De 1000 følgerne har nå kommet, og det med én ukes margin.

Å være på Instagram har et formål. Det er å bidra til større interesse for norsk og skandinavisk design og kunsthåndverk.

Fordi dette er et idealistisk og ikke-kommersielt prosjekt setter vi stor pris på alle som videreformidler hjemmesiden til de dere kjenner.

Takk for all støtte og fine kommentarer.

Hilsen Mats Linder.