ANTIKRUNDAN I STRØMSTAD

Anne Lundberg er Antikrundans populære programleder. (Foto: SVT)

Nå er det på tide å pakke bilen full med rariteter og samlerobjekter. Om ikke lenge så skal Antikrundans eksperter vurdere alt mellom himmel og jord. Kanskje det blir noen norske besøkere som kommer på svensk TV på nyåret?

Eva Seeman er designekspert hos Bukowskis og en av Antikrundans eksperter. (Foto: Bukowskis)

Er du som meg stor fan av svenske Antikrundan på SVT er det en plage å vente til at neste sesong begynner i januar neste år. For å råde bot på situasjonen kan man heller oppsøke et av stedene de besøker i sommer. I mitt tilfelle er det i Strömstad, en kort kjøretur fra Fredrikstad. Men bor du andre steder så kan du sjekke hva som er nærmest for deg HER

Knut Knutsson er et velkjent fjes på SVTs Antikrundan. Til daglig er han sjefsintendent på Uppsala Auktionskammare. (Foto: Uppsala Auktionskammare)

For de som ikke vet så kan jeg fortelle at Antikrundan er det faktaprogrammet med flest seere på svensk TV. I gjennomsnitt er det snakk om hele 1,5 millioner visninger. Kan jo bare håpe at NRK snart tar tak i utfordringen som jeg skrev om for en del år siden HER

Kanskje vi ses i Strömstad søndag 21. august. TV-opptaket begynner klokken 10 og slutter klokken 18.


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819