KUNST TIL UNDER 1112 KRONER

Fra monteringen av Multippel. (Foto: Laila Kongevold)

Er du som meg glad i kunst og har begrenset økonomi. Da er utgangspunktet ofte å kjøpe brukt kunst på loppemarkeder eller i bruktbutikker. Samtidig kunst er for de med feite lommebøker… Men er det virkelig slik?

Yngvar Larsen. American Grin. 2022. (Foto: Laila Kongevold)

Om man ikke må ha en Munch eller Solberg på veggen og kan tenke alternativt så er det faktisk mye å få med begrenset økonomi. I løpet av kommende dager kan man besøke Helium i Fredrikstad. Der utstiller over 50 inviterte kunstnere under temaet Multippel. Konseptet er kunst begrenset til maks format 30x30x30 cm. Høyeste pris er 1112 kroner for et enkelt verk.

Lina Meseke. 2022. (Foto: Mats Linder)

Å få kjøpt arbeider av anerkjente utøvere som Tor-Magnus Lundeby, Ann Kristin Aas, Pierre Lionel Matte, Tulle Ruth og Putte Helene Dal, er selvfølgelig et privilegium. Salgsutstillingen er åpen fra fredag 17. juni til søndag 19. juni, fra klokken 12-16.

Du kan lese mer om arrangementet på Facebook HER


©Mats Linder / matslinder.noVIPPS: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819