BLI EN SUPPORTER

Nå er vi halvveis i 2021. Et år som fortsatt preges av pandemien. Heldigvis ser vi lys i tunnelen. Landet begynner sakte å åpne opp. Selv gleder jeg meg til igjen å dra på utstillinger og oppsøke antikvariater.

I mai kom bøkene om Arne Tjomsland, Gerhard Berg og Fredrik Kayser på Papiret Forlag.

Før ferien har jeg ferdigstilt tre nye manus til bokserien Norsk design og kunsthåndverk for Papiret Forlag. Planen er å publisere ytterligere fire bøker før året er omme. I perioden oktober til mai har jeg publisert fem (5) bøker om norsk design og kunsthåndverk. Uten å vite så er jeg rimelig sikker på at det er Norges-rekord, og vel så det. Å produsere i et slik tempo har vært ufattelig morsomt. Spesielt når tilbakemeldingene vært så bra. Anmeldelsen i Arkitektur N om Norsk design og kunsthåndverk A til Å var bare helt rå. Et annet høydepunkt var et seks siders portrettintervjuet i Dagens Næringslivs D2. Journalist Benedicte Ramm klarte virkelig å fange essensen av min pasjon.

På sikt ønsker jeg å jobbe mer med å profilere norsk design og kunsthåndverk internasjonalt. For at det skal bli en realitet må vi jobbe i samme retning og la egoene legges til side. Enten blir det offentlige med på reisen, eller så blir de tilskuere. Blir spennende å se deres rolle.

Denne sommeren kommer det for øvrig publiseres flere ikke-skandinaviske innlegg. Det skyldes helt enkelt at jeg synes det er gøy å vise andre deler av samlingen. Og ikke minst sette skandinavisk design i en internasjonal sammenheng.

Setter stor pris på om du ønsker å donere en sum for videre drift av nettsiden som ikke mottar en eneste krone i offentlig støtte. Vipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819

Med det ønsker jeg dere alle en feiende flott sommer. Hilsen Mats.


©Mats Linder / matslinder.noVipps: 527697 Kontonummer: 6105 06 71819